foto

Shawn Wayans

  • nar. 19.1.1971 (47 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Razzies

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Děsnej dupák
2006 Pidihajzlík
Thugaboo: Sneaker Madness (TV film)
2004 Někdo to rád blond
2001 Scary Movie 2
2000 Scary Movie: Děsnej biják
1996 Nevyhrožuj

TV seriály

1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Děsnej dupák
2006 Pidihajzlík
Thugaboo: Sneaker Madness (TV film)
2004 Někdo to rád blond
2001 Scary Movie 2
2000 New Blood
Scary Movie: Děsnej biják
1996 Nevyhrožuj
1988 Dostanu tě, syčáku

TV seriály

2016 Zviřátka (TV seriál)
Squirrels Part I (S01E08)
1996 Waynehead (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1991 MacGyver (TV seriál)
Násilník (S07E02)
1990 In Living Color (TV seriál)

Dokumentární

2009 Why We Laugh: Black Comedians on Black Comedy
2001 Open Mic

TV pořady

2012 10th Annual TV Land Awards (TV pořad)
FOX 25th Anniversary Special (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
The Brian McKnight Show (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
2006 The Megan Mullally Show (TV pořad)
2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)
Teen Choice Awards 2005, The (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)
2003 Hollywoodská setkání (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2000 MTV Video Music Awards 2000 (TV pořad) - mod.
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
The Teen Choice Awards 1999 (TV pořad)
Total Request Live (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
Roseanne Show, The (TV pořad)
1996 Comedy Central Canned Ham (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2009 Děsnej dupák
2006 Pidihajzlík
2004 Někdo to rád blond
2000 Scary Movie: Děsnej biják

TV seriály

1995 The Wayans Bros. (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1995 The Wayans Bros. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(45)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace