foto

Jarmila Šťastná

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1978 Plotýnky na tři dny (TV film)
1977 O líném Honzovi (TV film)
1976 Festival v Dolínku (TV film)
O Všudybylovi (TV film)
1974 Jako malé děti (TV film)
1972 Bližní na tapetě: Belle-mére (TV film)
Kamenný kvítek (TV film)
1971 Bližní na tapetě: Tatínek (TV film)
1970 Bližní na tapetě: Dívčí válka (TV film)
Bližní na tapetě: Muž v domácnosti (TV film)
Kočka (TV film)
1967 Pozdní doznání (TV film)
Soud pana Havleny (TV film)

TV seriály

1982 Doktor z vejminku (TV seriál)
Veřejné osvětlení (E04)
Láska a úklady (E03)
Důchod (E02)
1981 Poručík Petr (TV seriál)
Píseň mrtvý buše (E06)
Stalo se pod tratí (E05)
Revolver pro zlatokopa (E04)
další epizody (6)
1980 Zkoušky z dospělosti (TV seriál)
Maturity (E06)
Havárie (E05)
Krádež (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace