foto

Gregory Jbara

  • nar. 28.9.1961 (58 let)
    Westland, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Mice War
2014 Infiltrators
2013 Zlomené město
2012 Máme rádi velryby
2010 Nezapomeň na mě
2008 Nebezpečná rychlost
2007 Velkej biják
2006 Ira & Abby
World Trade Center
2004 Sure Hand of God, The
U nás na farmě
2002 Prvních 20 milionů je nejtěžších
1999 Burani ve městě
Cement
Sen noci svatojánské
1997 Svatba naruby
1996 Báječný den
1995 Jeffrey
Victor/Victoria (TV film)
1991 Manželské rošády
1988 Dům na Carroll Street
Krokodýl Dundee 2

TV seriály

2020 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The First 100 Days (S10E16)
Fog of War (S10E14)
Reckless (S10E13)
další epizody (5)
2019 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Bones to Pick (S10E10)
Grave Errors (S10E09)
Friends in High Places (S10E08)
další epizody (19)
2018 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Správný příklad (S09E10)
Pouta (S09E09)
Napětí (S09E08)
další epizody (10)
2017 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Přepadení (S08E04)
Nepřítel mého nepřítele (S08E03)
Duchové minulosti (S08E02)
další epizody (14)
2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nesnesitelná ztráta (S07E10)
Zpověď (S07E09)
Osobní záležitost (S07E08)
další epizody (19)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Vlajky našich otců (S06E11)
Prokletí (S06E10)
Stín pochybností (S06E09)
další epizody (21)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Právo nosit zbraň (S05E09)
Sedmá velmoc (S05E08)
Zastřelte posla (S05E07)
další epizody (19)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Smrtící pouto (S04E11)
Záměna identity (S04E10)
Zlá krev (S04E09)
další epizody (24)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Secrets and Lies (S03E09)
Higher Education (S03E08)
Nightmares (S03E07)
další epizody (19)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Thanksgiving (S02E08)
Lonely Hearts Club (S02E07)
Black and Blue (S02E06)
další epizody (8)
Treme (TV seriál)
Na sestupu (S02E03)
Cleveland show (TV seriál)
The Way the Cookie Crumbles (S02E16)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Hrajeme dál (S03E01)
Americký táta (TV seriál)
The Worst Stan (S08E04)
2009 Glenn Martin DDS (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Family Affair (S05E10)
2008 Americký táta (TV seriál)
Escape from Pearl Bailey (S05E05)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk dostává loterijní horečku (S07E03)
Griffinovi (TV seriál)
Cesta do Němec (S07E03)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Ztracený ráj (S02E23)
2006 Come on Over (TV seriál)
Twenty Good Years (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2004 Century City (TV seriál)
Higglytown Heroes (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Jak striptér plakal (S10E11)
2003 The Tracy Morgan Show (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Angel Maintenance (S04E19)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Bombs Away (S02E02)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Stačí se dotknout (S04E13)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
As Told by Ginger (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Peter, Peter, kaviárovej fotr (S02E01)
Providence (TV seriál)
Rocket Power (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Láska je láska 2/2 (S06E24)
1996 Správná Susan (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)

Dokumentární

2001 War Games (TV film)

Host

TV pořady

2009 The 63rd Annual Tony Awards (TV pořad)
1999 Ripleyho věřte nevěřte (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky