foto

Milan Maršálek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1998 Katynka z Heilbronnu neboli Zkouška ohněm (divadelní záznam)
Převeliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb Betlém (TV film)
1990 Maestro (TV film)
1989 Podivné premiéry (TV film)
Vampýr (TV film)
1982 Období digitální (TV film)
Sazička pro štěstí (TV film)
1981 Dřevěné království (TV film)
1980 O Stehlíkovi a Juliánce (TV film)
1979 Hedvika (TV film)
Karolina aneb Příběh ze starých časů (TV film)
1977 Chlapi jak se patří (TV film)
1971 Poloviční kouzelníci (TV film)

Dokumentární

1998 Naše paní Jarmila Kurandová (TV film)
1997 Koňský den po mongolsku (TV film)
1995 Sochař (TV film)

TV pořady

1997 Bolkoviny (TV pořad)
1991 Horácké písně a tance (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace