foto

Robert Wisden

  • nar. Brighton, Východní Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Ruslan
Strážci - Watchmen
2008 Za mřížemi (TV film)
2006 Cesta k vítězství (TV film)
2005 Saving Milly (TV film)
Supervulkán (TV film)
2004 Havárie letu 323 (TV film)
2003 Unesená: Příběh Elizabeth Smartové (TV film)
2002 Kai a Gerda (TV film)
2001 HRT (TV film)
2000 Bolestivé tajemství (TV film)
Hlavní cíl (TV film)
Nezvratný osud
1999 Nebezpečný vlak (TV film)
Příběh Sheldona Kennedyho (TV film)
1998 Circle of Deceit (TV film)
Hledání
Outrage (TV film)
Spojení se smrtí (TV film)
1997 Dítě Medúzy (TV film)
Hvězdná brána: Děti bohů (TV film)
Vyděrači
1996 Captains Courageous (TV film)
Harvey (TV film)
Spravedlnost: Příběh Diany Kilmurové (TV film)
Unesli mi ženu (TV film)
1995 She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
Válka mezi námi
Zálesáci (TV film)
1994 Láska v akci (TV film)
Legenda o vášni
Na útěku (TV film)
The Disappearance of Vonnie (TV film)
Válečná kořist (TV film)
1993 Judgment Day: The John List Story (TV film)
Kdopak to mluví 3
Relentless: Mind of a Killer (TV film)
1992 Ďábelská frekvence
Impolite
Osudné vzpomínky (TV film)
Vánoční skrýš (TV film)
1990 Blood Clan
1988 Dost slávy pro všechny (TV film)
Mléko a med
1987 Boj o život (TV film)
1986 9B (TV film)
1985 In This Corner (TV film)
1981 Firebird 2015 A.D.

TV seriály

2006 Blade (TV seriál)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Koloniální den (S01E11)
Hvězdná brána (TV seriál)
Moebius, část první (S08E19)
2001 Dice (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
V hadím hnízdě (S02E01)
Politika (S01E20)
Milénium (TV seriál)
TEOTWAWKI (S03E03)
Akta X (TV seriál)
Kitsunegari (S05E08)
1997 Milénium (TV seriál)
Monster (S02E04)
1996 Akta X (TV seriál)
Průbojný (S03E17)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Poselství (S01E17)
1992 Odyssea (TV seriál)
1988 9B (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace