foto

Lise Colleen Simms

  • nar. 17.3.1963 (55 let)
    Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bad Sister
2008 Sněžní přátelé
2002 Na křídlech vážky
1999 Kód Omega
1996 Dentista
The Rockford Files: Friends and Foul Play (TV film)
1992 Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem (TV film)

TV seriály

2018 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Love Thy Neighbor (S16E02)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Pod povrchem (S08E04)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Poslední striptýz (S08E22)
2012 Záměna (TV seriál)
The Trial (S01E29)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Halloween (S02E06)
2009 Tara a její svět (TV seriál)
Miracle (S01E12)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2006 Night Stalker (TV seriál)
Into Night (E08)
Pohotovost (TV seriál)
Jádro věci (S12E14)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2004 Phil of the Future (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
2000 Nikki (TV seriál)
Opposite Sex (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
1999 Ladies Man (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Chandlerův pracovní smích (S05E12)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Maybe This Time (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1992 Love & War (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace