foto

Jim Wise

  • nar. 30.7.1964 (56 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 2 Minutes of Fame
2012 Batman: Návrat Temného rytíře, část 1.
Hotel Transylvánie
2011 Scooby-Doo! Upíří hudba
2009 Green Lantern: První let
2006 Danny Roane: First Time Director
Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
The Enigma with a Stigma
2004 SpongeBob v kalhotách: Film
2003 Stevensovi bodují (TV film)
2002 Milovat Lizu
2001 Bulšit
Vesmírný závod
2000 Adventures of Cinderella's Daughter, The
1999 Amazing Adventures of Spider-Man, The
1998 Noc v Roxbury
1997 Hlídači času
1996 Guys, The (TV film)
Space Jam
1995 Bucket of Blood (TV film)
Loučení se svobodou
Showgirls
1994 Revenge of the Red Baron
1992 Horké Malibu
Krvavá pěst IV
1989 Hollywood Chaos

TV seriály

2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
First Kiss (S01E02)
2006 Free Ride (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Star Trek (S02E08)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Higglytown Heroes (TV seriál)
2003 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Leavin' Stevens (S03E22)
2002 Liga spravedlivých (TV seriál)
A Knight of Shadows: Part 1 (S01E20)
Báječní Stevensovi (TV seriál)
The Big Splash (S03E15)
Dirty Work (S03E14)
Boy on a Rock (S03E13)
další epizody (9)
2001 Heavy Gear: The Animated Series (TV seriál)
Invader ZIM (TV seriál)
Báječní Stevensovi (TV seriál)
A Very Scary Story (S02E13)
Easy Crier (S02E12)
Head Games (S02E08)
další epizody (4)
JAG (TV seriál)
Zázraky (S06E13)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Luscious Lou (S01E16)
After Hours (S01E13)
Stevens Genes (S01E02)
Clerks (TV seriál)
Dilbert (TV seriál)
Ethics (S02E17)
The Fact (S02E16)
Company Picnic (S02E15)
další epizody (12)
Druhá šance (TV seriál)
The Mystery Dance (S01E15)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Tattooed Man (S03E12)
JAG (TV seriál)
Most poblíž Kang So Ri (S05E18)
1999 Dilbert (TV seriál)
The Dupey (S02E05)
The Trial (S02E04)
Art (S02E03)
další epizody (18)
Random Acts of Comedy (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Big Homecoming (S02E19)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Salem, the Boy (S03E17)
Přátelé (TV seriál)
Rachel kouří (S05E18)
1998 Instant Comedy with the Groundlings (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)
The Walk-Out (S01E11)

Host

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky