foto

Frederick Wiseman

  • nar. 1.1.1930 (88 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 La Dernière lettre

Dokumentární

2014 National Gallery
1989 Central Park
1977 Canal Zone
1969 Law and Order (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2013 Un voyageur
2005 Bez režie
1999 Cinéma Vérité: Le moment décisif
1992 To Render a Life

TV pořady

2012 The Seventh Art (TV pořad)

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2018 Monrovia, Indiana

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace