foto

Nancy Lee Grahn

  • nar. 28.4.1956 (62 let)
    Evanston, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Disney's California Adventure TV Special (TV film)
2000 The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1995 Kukuřičné děti 3: Sklizeň ve městě
1990 Girl Who Came Between Them, The (TV film)
1985 Kids Don't Tell (TV film)
Můj život milence (TV film)
Streets of Justice (TV film)
1910 Phoenix, The

TV seriály

2013 Castle na zabití (TV seriál)
Důležití lidé (S05E10)
1997 Port Charles (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Dobrý cizinec, mrtvý cizinec (S01E08)
Modelky s.r.o. (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Ostří hoši neumírají (S01E16)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Phoenix, The (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2004 SOAPnet Reveals ABC Soap Secrets (TV film)

TV pořady

2005 Pekelná kuchyně (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
2001 The View (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2013 The 40th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace