foto

Anna Šabatová

  • nar. 23.6.1951 (68 let)
    Brno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Výbor na obranu nespravedlivě stíhaných (TV film)
2016 Český žurnál (TV seriál)
V nejlepším zájmu dítěte (S04E04)
2010 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jeronýma Klimeše (S05E25)
2009 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Františka Lízny (S05E15)
2007 Dějiny Jaroslava Šabaty (TV film)

Host

TV pořady

2009 Evropský manuál (TV pořad)
2006 Ženy Charty 77 (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky