foto

August Zirner

  • nar. 7.1.1956 (64 let)
    Urbana, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das Ende der Wahrheit
Toni, männlich, Hebamme - Allein unter Frauen (TV film)
Toni, männlich, Hebamme - Daddy Blues (TV film)
2018 Das Wunder von Wörgl (TV film)
Die Affäre Borgward (TV film)
Wackersdorf
Was uns nicht umbringt
2017 Was ich von dir weiß (TV film)
2016 Die Kinder der Villa Emma (TV film)
Was im Leben zählt (TV film)
2015 Die abhandene Welt
Es kommt noch besser (TV film)
Kolonie
Obchodníci se smrtí (TV film)
Vertraue mir (TV film)
Víkend plný zmatků (TV film)
2014 Clara Immerwahrová (TV film)
Coming In
Die Flut ist pünktlich (TV film)
Meine Frau, ihr Traummann und ich (TV film)
Neben der Spur - Adrenalin (TV film)
2013 Der blinde Fleck – Das Oktoberfestattentat
2012 Die Heimkehr (TV film)
Milchgeld. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
Mrtví a živí
Obendrüber da schneit es (TV film)
Sams im Glück
2011 Mein eigen Fleisch und Blut (TV film)
Meine Schwester (TV film)
Za nic na světě (TV film)
2010 Amigo (TV film)
Die Hebamme - Auf Leben und Tod (TV film)
Die Letzten 30 Jahre (TV film)
Meine Familie bringt mich um (TV film)
Skvělá kariéra (TV film)
Tatort - Glaube, Liebe, Tod (TV film)
2009 Berlin ´36
Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
Ein Dorf sieht Mord (TV film)
Schlaflos (TV film)
Stürme in Afrika (TV film)
Vraždy na dožínky (TV film)
Zmatek v srdci (TV film)
2008 Der Hochzeitswalzer (TV film)
Ein starker Abgang (TV film)
Lilys Geheimnis (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
Selbstgespräche
2007 Contergan (TV film)
Meine böse Freundin (TV film)
Pan Haf
Čtyři mořské panny a pěkné nadělení (TV film)
Ďáblova dílna
2006 Helen, Fred und Ted (TV film)
Leo (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
Wut (TV film)
Čtyři mořské panny a nástrahy lásky (TV film)
2005 Die Mandantin (TV film)
Dům na Tara Road
Liebe nach dem Tod (TV film)
Lovci dinosaurů
Mutig in die neuen Zeiten - Im Reich der Reblaus (TV film)
Místo činu - Plavec (TV film)
Todestunnel, Der (TV film)
Tunel smrti (TV film)
2004 Carola Stern - Doppelleben (TV film)
Ich will laufen! Der Fall Dieter Baumann (TV film)
Käthchens Traum (TV film)
Seržant Pepper
Stärker als der Tod (TV film)
Vater werden ist nicht schwer (TV film)
2003 Smrtelné nebezpečí (TV film)
Und Tschüss, Ihr Lieben (TV film)
2002 Amen.
Gebirtig
Místo činu - Fantom v bytě (TV film)
Souboj o vše (TV film)
Vater braucht eine Frau (TV film)
Ve jménu lásky a povinnosti (TV film)
2001 Das Sams
Der Held an meiner Seite (TV film)
Hanna - Wo bist Du? (TV film)
Na miskách vah
Recept na lásku
Rodinné peklo (TV film)
Stahlnetz - Innere Angelegenheiten (TV film)
Čtyři mořské panny a svatba (TV film)
2000 Der Hahn ist tot (TV film)
Der Kuß meiner Schwester (TV film)
Einmal Himmel und retour (TV film)
1999 Die Liebesdienerin (TV film)
Entering Reality
Kulička a Toník
Pomsta ženy (TV film)
Speciální jednotka (TV film)
1998 Die Ähnlichen (TV film)
Suzie Washington
1997 Die Apothekerin
Eiskalte Liebe (TV film)
Hannah
Rote Schakal, Der (TV film)
Wald, Der (TV film)
Zimní dítě (TV film)
1996 Dein tödliches Lächeln (TV film)
Die Nacht hat 17 Stunden (TV film)
Doppelter Einsatz - Tod eines Taxifahrers (TV film)
1995 Ausweglos (TV film)
Das Versprechen
Riziko smrti (TV film)
Rozhovory ve městě
1994 Du bringst mich noch um
Dvě matky pro Rocca (TV film)
1992 Leas Hochzeit (TV film)
Zärtliche Erpresserin (TV film)
1991 Der Schwierige (TV film)
Für immer jung (TV film)
Homo Faber
Spiel mit dem Feuer (TV film)
Von Gewalt keine Rede (TV film)
1990 Cafe Europa
Mauritius-Los (TV film)
Wahre Liebe (TV film)
1989 Peníze
1988 Felix
Pizza-Express (TV film)
1986 Navždy a věčně
1984 Tapetenwechsel
1982 Aufgabe des Dr. med. Graefe, Die (TV film)
1979 Kur in Travemünde (TV film)
1975 Evas Rippe (TV film)

TV seriály

2018 54 hodin (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Labaule & Erben (TV seriál)
Helen Dorn (TV seriál)
Prager Botschaft (E10)
2017 Donna Leonová (TV seriál)
Tod zwischen den Zeilen (E23)
2015 V podezření (TV seriál)
Ein Richter (E24)
2014 Neben der Spur (TV seriál)
Láska u fjordu (TV seriál)
Dům na pláži (E08)
Správná dvojka (TV seriál)
Späte Rache (E59)
2010 Klimawechsel (TV seriál)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Istanbul Connection (2) (S08E02)
Istanbul Connection (1) (S08E01)
2006 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Das Verhör (E04)
2005 Speer a Hitler (TV seriál)
2004 Královna višní (TV seriál)
Rot ist die Liebe (E03)
Der Führer liebt Süßes (E02)
Vom Tango zum Trecker (E01)
2002 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Stunde der Wahrheit (E04)
2000 Jahrestage (TV seriál)
1995 Zwei Männer und die Frauen (TV seriál)
1994 Hagedorns Tochter (TV seriál)
1990 S klauny přišly slzy (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
1984 Der Mann, der keine Autos mochte (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2016 Ein Mann, ein Hund, ein Pickup (TV seriál)
2011 Der Kardinal
2008 Harlan - Ve stínu Žida Süsse - vyp.
Menschliches Versagen

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky