foto

Uli Krohm

  • nar. 1948
    Essen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Wilsberg - Die Bielefeld-Verschwörung (TV film)
2012 Tatort - Alter Ego (TV film)
Wohin der Weg mich führt (TV film)
2010 Hurá do Afriky!
Ve Spessartu opět straší! (TV film)
2008 Die Eisbombe (TV film)
2007 Hochzeit um jeden Preis (TV film)
2006 Willkommen in Lüsgraf (TV film)
2003 Zwei Wochen Argentinien
2002 Polizeiruf 110 - Vom Himmel gefallen (TV film)
Pomoc, já jsem kluk!
Zweikampf (TV film)
2001 Ende der Saison (TV film)
1999 Der Hochstapler (TV film)
Die Bademeister - Weiber, saufen, Leben retten (TV film)
OA jagt Oberärztin (TV film)
1998 Das Mambospiel
Der kleine Dachschaden (TV film)
1997 Napoleon Fritz (TV film)
Schmutzige Wahrheit (TV film)
1996 Und tschüss! Auf Mallorca (TV film)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbes Erbschaft (TV film)
1994 Fünf Millionen und ein paar Zerquetschte (TV film)
Männer vom K3 - Keine Chance zu gewinnen, Die (TV film)
1993 König & Consorten (TV film)
1990 Alles im Griff (TV film)
Schwarz Rot Gold - Wiener Blut (TV film)
1988 Boule, aneb jak se dostat do trezoru (TV film)
Život jedné kočky
1986 Der Drücker
Der Sommer des Samurai
Mademoiselle Fifi (TV film)
1985 Grand mit 3 Damen (TV film)
1982 Schwarz-Rot-Gold - Alles in Butter (TV film)
Tatort - Blaßlila Briefe (TV film)

TV seriály

2018 54 hodin (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 Alles Klara (TV seriál)
Tod eines Köhlers (S03E05)
Kriminalista (TV seriál)
Zápasník (S11E09)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2000 Pfeifer (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1991 Leonie Löwenherz (TV seriál)
1990 Sekt oder Selters (TV seriál)
1989 Traffik (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Engels & Consorten (TV seriál)
Finkenwerder Geschichten (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
Tante Tilly (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Generálové Wehrmachtu (TV seriál)
1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky