foto

Petruška Šustrová

  • nar. 18.5.1947 (73 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2019 Třicet svobodných (TV seriál)
2018 Výbor na obranu nespravedlivě stíhaných (TV film)
2017 Anticharta, mechanismus loajality (TV film)
Dějiny neposlušnosti (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2016 Šedá zóna (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2012 Rok bez Magora
Střední Evropa je svobodná
2011 Na hranicích impéria (TV film)
2006 Labyrintem revoluce (TV seriál)
Příběhy slavných (TV seriál)
Paní Olga (S07E11)
2002 K službám! (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2007 Neznámí hrdinové (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Srpnová noc (TV pořad)
2006 Ženy Charty 77 (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky