foto

Ricardo Álamo

  • nar. 10.12.1970 (48 let)
    Caracas, Venezuela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Toda una dama (TV seriál)
2005 Ser bonita no basta (TV seriál)
2004 Amor del bueno (TV seriál)
2003 Rebeca (TV seriál)
2002 Juanin zázrak (TV seriál)
2000 Mis 3 hermanas (TV seriál)
1999 Luisa Fernanda (TV seriál)
1998 Niña mimada (TV seriál)
Reina de corazones (TV seriál)
1997 María de los ángeles (TV seriál)
1994 Cruz de nadie (TV seriál)
1993 Sirena (TV seriál)
1992 Loba herida, La (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Premio lo Nuestro a la música latina 2004 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace