foto

Emile Meyer

  • nar. 18.8.1910
    New Orleans, Louisiana, USA
  • zem. 19.3.1987 (76 let)
    Covington, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 The Legend of Frank Woods
1974 Macon County Line
1973 The Blue Knight (TV film)
Černá výprava
1969 Time for Dying, A
1968 Muži na hranici
Víc mrtvý než živý
1967 Mystery of the Chinese Junk, The
Nastal čas zabíjet
Nepřátelské pušky
1965 Young Dillinger
1964 Taggart
1963 Později, miláčku!
1961 The George Raft Story
1960 Threat, The
Young Jesse James
1959 Dobrý den na věšení
Frontier Rangers - a.z.
Girl in Lovers Lane, The
King of the Wild Stallions
1958 Lineup
Revolt in the Big House
The Case Against Brooklyn
The Fiend who Walked the West
1957 Baby Face Nelson
Badlands of Montana
Delikátní delikvent
Sladká vůně úspěchu
Stezky slávy
1956 Gun the Man Down
Raw Edge
The Maverick Queen
1955 Džungle před tabulí
Muž se zbraní
Muž se zlatou paží
Správní chlapi
Stranger on Horseback
The Girl in the Red Velvet Swing
White Feather
1954 Drums Across the River
Shield for Murder
Silver Lode
The Human Jungle
Vzpoura v bloku 11
1953 Girls in the Night
Sangaree
Shane
The Farmer Takes a Wife
1952 Bloodhounds of Broadway
Boots Malone
Carbine Williams
Glory Alley
Hurricane Smith
Shadow in the Sky
The Wild North
We're Not Married!
1951 Cattle Queen
The Guy Who Came Back
The Mob
The People Against O'Hara
The Sea Hornet
Tomorrow Is Another Day
Velká noc
1950 Panika v ulicích

TV seriály

1972 The Rookies (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Kentucky Jones (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Annie Oakley (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
The Gene Autry Show (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace