foto

Devon Aoki

  • nar. 10.8.1982 (34 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Devon Edwenna Aoki se narodila 10. srpna 1982 v New Yorku japonskému otci a britsko-německé matce. Vyrůstala v Kalifornii ve společnosti bohatých a slavných, jelikož její tatínek Rocky Aoki je někdejším olympijským zápasníkem, zakladatelem restaurace Benihana a sám si zahrál malou roli ve filmu „Midnight Faces“. Maminka Pamela Hilburger zase navrhuje šperky.

S modelingem začala ve třinácti letech. Ve stejném roce ji její kmotra představila světové legendě – topmodelce Kate Moss. Devon je nyní tváří kosmetiky Lancome a jednou z nejlépe placených modelek agentury Women. V roce 2003 vyhrála roli závodnice v RYCHLE A ZBĚSILE 2, ale jakmile se začalo točit, zjistilo se, že Devon vůbec neví jak do řízení. Musel ji doučovat profesionální kaskadér!

Lucie "delaware" Kalousková

Herecká filmografie

Filmy

2009 Rosencrantz a Guildenstern jsou nemrtvi
2008 Kronika mutantů
2007 Boj
2006 DOA: Na život a na smrt
Friendly Fire
2005 Sin City - město hříchu
2004 Agentky D.E.B.S.
2003 Death of a Dynasty
Rychle a zběsile 2

Dokumentární

2015 Jeremy Scott: The People's Designer - a.z.

TV pořady

2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Fergie - M.I.L.F. $ (hudební videoklip)
2006 The Killers - Bones (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace