foto

Marcia Jean Kurtz

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 If Beale Street Could Talk
2017 matka!
2013 Ass Backwards
2011 Downtown Express
Mistrovský plán
2010 Černá labuť
2009 Big Fan
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
Marconi Bros., The
Nové sčítání hlasů (TV film)
Wrestler
2007 Dohodnuto
Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
2006 Dokažte mi vinu
Spojenec
2005 Zná ji jako svý boty
2004 From Other Worlds
2000 Tanec s vášní
The Day the Ponies Come Back
1998 Jediná správná věc
Meschugge
1996 Soumrak nad Manhattanem
1988 Date Rape (TV film)
Čas zastavit se
1984 Tenkrát v Americe
1976 Pleasantville
1975 Psí odpoledne
1974 Přání smrti
1973 Mr. Inside/Mr. Outside (TV film)
1972 Stoolie, The
1971 Believe in Me
Cry Uncle!
Panika v Needle Parku
Zrozen k vítězství

TV seriály

2015 Odd Mom Out (TV seriál)
Staffing Up (S01E08)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Zastřelte posla (S05E07)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nedbalost (S05E18)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
Queens Supreme (TV seriál)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Collision (S10E11)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Přijďte, všichni mí věrní (S01E12)
1996 Cosby (TV seriál)
1993 Tribeca (TV seriál)
1990 Against the Law (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Indifference (S01E09)
Everybody's Favorite Bagman (S01E06)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace