foto

Rafael Campos

  • nar. 13.5.1936
    Santiago, Dominikánská republika
  • zem. 9.7.1985 (49 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Return of Josey Wales, The
1985 Fever Pitch
1984 Streetcar Named Desire, A (TV film)
1983 Heartbreaker
1980 Bizoni na tahu
Return of Frank Cannon, The (TV film)
1979 The Return of Mod Squad (TV film)
1977 Killer on Board (TV film)
1976 Slumber Party '57
1974 Hangup
The Hanged Man (TV film)
1973 Doll Squad, The
Drsná Oklahoma
1971 Outlaw Riders
1969 Astro-Zombies, The
Girl in Gold Boots
1966 Agent for H.A.R.M.
Grošák
Mister Buddwing
1964 Dáma v kleci
1963 Savage Sam
1958 The Light in the Forest
Tonka
1957 Dino
This Could Be the Night
1956 Bojovníci se žraloky
1955 Džungle před tabulí
Trial

TV seriály

1984 Airwolf (TV seriál)
V (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Jigsaw John (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
1973 Shaft (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1963 Glynis (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
1958 Rescue 8 (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace