foto

Jeff Doucette

  • nar. 25.11.1947 (71 let)
    Milwaukee, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nástupce (TV film)
2015 Kouzlo polibku
Pád Země (TV film)
2013 Continuing Fred (TV film)
Diamond on Vinyl
Somebody Marry Me
2010 Hisss
2008 Parasomnie
2006 Bestie Karla
2005 Little Athens
2002 Buttleman
Mangler 2
2000 Smlouva s ďáblem
1998 Babylon 5: Řeka duší (TV film)
Dentista 2
Dr. Dolittle
1997 Zběsilost
1996 Access Denied
1995 Across the Moon
1994 Lies of the Heart: The Story of Laurie Kellogg (TV film)
Nulová tolerance
Půlnoční běh stále dokola (TV film)
Someone She Knows (TV film)
Velikonoční Méďa Béďa (TV film)
1992 Máma a táta zachrání svět
1990 Marťani, jděte domů
Syngenor
1989 Cranium Command
Hägar the Horrible (TV film)
Ohrožení na dálnici 91 (TV film)
1988 Two Idiots in Hollywood
1986 Ta nejlepší léta
1984 Love Letters
Žbluňk!
1983 The Kid with the 200 I.Q. (TV film)
1980 Brave New World (TV film)
1978 Fairy Tales
The Comedy Company (TV film)
1977 Can I Do It 'Till I Need Glasses?

TV seriály

2018 Driven (TV seriál)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
My Rifle My Pony and Me (S01E07)
Colony (TV seriál)
Free Radicals (S02E07)
2015 Grace and Frankie (TV seriál)
The Funeral (S01E04)
Temný případ (TV seriál)
Jiné životy (S02E05)
Vražedná práva (TV seriál)
It's Called the Octopus (S02E03)
2014 Riley ve velkém světě (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Hack to the Future (S05E09)
Glee (TV seriál)
Opening Night (S05E17)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Bezděčná reakce (S01E09)
Franklin a Bash (TV seriál)
Good Lovin' (S03E03)
Shameless (TV seriál)
Survival of the Fittest (S03E12)
Civil Wrongs (S03E10)
2012 Anger Management (TV seriál)
Fred: The Show (TV seriál)
Laboratorní krysy (TV seriál)
Pes a jeho blog (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Jen Judy může soudit (S08E04)
2011 Nakopni to (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Co kdyby... (S06E11)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Příběh Elišky z Čech (S02E05)
Dům loutek (TV seriál)
Seznamte se s neznámou (S02E07)
Ted a spol. (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Odhalení (S06E08)
Vezmeš si mě? (S05E22)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Nedělní ráno (S04E11)
2007 Random! Cartoons (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Jones (S02E18)
Vincentův svět (TV seriál)
Hříšné Malibu (S04E03)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Ach, ti lidé… (S02E14)
Válka na Wisteria Lane (S02E13)
2005 Ben 10 (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Anatomie zodpovědnosti (S01E05)
Invaze (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Strach (S01E20)
Žádný důvod k oslavám (S01E17)
Carnivale (TV seriál)
Lincolnova dálnice (S02E09)
Odložené případy (TV seriál)
Noční nestvůry (S02E21)
JAG (TV seriál)
Srdce temnoty (S10E13)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vinni (S01E08)
2002 That '80s Show (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Grim & Evil (TV seriál)
Kate Brasher (TV seriál)
The Zeta Project (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Kdo to chce víc? (S03E11)
JAG (TV seriál)
Vražedný instinkt (S06E14)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
God, the Devil and Bob (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Shasta McNasty (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Zkušenosti, loajalita, pracovitost (S02E03)
Poslední den v práci (S02E02)
JAG (TV seriál)
Hledání spřízněných duší (S04E22)
1997 Náměsíčníci (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Svíčka / Bufet / Trezor / Růžová zahrada / Džíp (S01E06)
1996 My z přístavu (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Courthouse (TV seriál)
Home Court, The (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
Women of the House (TV seriál)
1994 5 Mrs. Buchanans, The (TV seriál)
Klíšťák (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
24 hodin (S01E01)
Správná pětka (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
Delta (TV seriál)
Myši z Bílého domu (TV seriál)
1991 Davis Rules (TV seriál)
Detektiv Duck (TV seriál)
Harry a Hendersonovi (TV seriál)
Morton & Hayes (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Bobkův svět (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Pudy vítězí (S04E22)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Coach (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 The Slap Maxwell Story (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 Domestic Life (TV seriál)
E/R (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
The New Scooby and Scrappy-Doo Show (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
1979 Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2015 Documentary Now! (TV seriál)
Gentle and Soft: The Story of the Blue Jean Committee Part 1 (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace