foto

Jules Asner

  • nar. 14.2.1968 (49 let)
    Tempe, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
2000 Best Actress (TV film)

TV seriály

1999 Akce (TV seriál)

TV pořady

2001 Revealed with Jules Asner (TV pořad)
1999 E! Goes to Cannes! (TV pořad)
1997 Wild On... (TV pořad)
1996 E! News Daily (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1989 Hard Copy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace