foto

Max Adrian

  • nar. 1.12.1902
    Enniskillen, County Fermanagh, Irsko, Velká Británie
  • zem. 19.1.1973 (70 let)
    Shamley Green, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 The Boy Friend
Ďáblové
1970 Milovníci hudby
1968 Luther (TV film)
1967 Terrornauts, The
1966 Smrtelný případ
1965 Dr. Terror's House of Horrors
1963 As You Like It (TV film)
Uncle Vanya
1957 Twelfth Night (TV film)
1952 Klub Pickwickovců
1951 Pool of London
1950 Her Favourite Husband
1944 Jindřich V.
1942 Penn of Pennsylvania
Talk About Jacqueline
The Young Mr. Pitt
1941 Jeannie
Kipps
1939 Marco Millions (TV film)
1938 Merely Mr. Hawkins
1936 Happy Family, The
To Catch a Thief
Touch of the Moon, A
1934 Primrose Path, The

TV seriály

1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Up Pompeii! (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1967 Before the Fringe (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
Vendetta (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
World of Wooster, The (TV seriál)
1964 NET Playhouse (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Victoria Regina (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
1962 Oliver Twist (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Adventures of the Sea Hawk (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Camera Three (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Call My Bluff (TV pořad)
1956 The Show Parade (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace