foto

Jonathan Dinerstein

  • nar. 9.8.1979 (41 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 The Watchmaker
2016 Flatbush Luck
2015 Kiss Me, Kill Me
2014 Happy Baby
Such Good People
2010 Drones
2007 Hudson & Rome

TV seriály

2017 Con Man (TV seriál)
Shock to the System (S02E12)
A Shot with Finley (S02E11)
Dawn of Girth (S02E10)
další epizody (6)
2016 Con Man (TV seriál)
Gum Drop (S02E06)
Dick Lansing (S02E05)
A Small Step for Manly (S02E04)
další epizody (6)
2008 In the Moment (TV seriál)

Dokumentární

2012 The Standbys
2010 Unforgettable: The Korean War (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky