foto

Mirka Pigulla

  • nar. 1985
    Bergisch Gladbach, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 In aller Freundschaft – Die jungen Ärzte: Ganz in Weiß (TV film)
2012 Halbe Hundert (TV film)
2011 Místo činu: Brémy - Mrtví uprchlíci (TV film)

TV seriály

2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bewährungsprobe (S18E19)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 In Your Dreams - Sommer deines Lebens (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky