foto

Carol Eve Rossen

  • nar. 12.8.1937 (81 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 The Heidi Chronicles (TV film)
1983 Šťastný konec (TV film)
1982 Not in Front of the Children (TV film)
Otázka cti (TV film)
1980 Portrait of a Rebel: The Remarkable Mrs. Sanger (TV film)
1978 Duch letu 401 (TV film)
Zuřivost
1977 Konečné řešení (TV film)
1976 Widow (TV film)
1975 Stepfordské paničky
1969 Rozhovory (TV film)
Tichá dohoda
1961 Crimebusters, The - a.z.

TV seriály

1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Right to Counsel (S03E12)
1986 Jack and Mike (TV seriál)
1984 Scene of the Crime (TV seriál)
1981 Mr. Merlin (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
The Runaways (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Then Came Bronson (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Preview Tonight (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
For the People (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
East Side/West Side (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Back There (S02E13)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
1959 The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)

Dokumentární

2002 Hustler: The Inside Story, The

Host

TV pořady

1974 The 26th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace