foto

John Moffitt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Bill Maher… Ale já nekecám (divadelní záznam)
2007 Bill Maher: The Decider (TV film)
2003 Bill Maher: Victory Begins at Home (TV film)
1993 Hollow Men, The
1990 Don't Try This at Home! (TV film)
1987 Love at Stake
1982 Catch a Rising Star's 10th Anniversary (TV film)

TV seriály

1996 Not Necessarily the Election (TV seriál)
1989 One Night Stand (TV seriál)
1982 Not Necessarily the News (TV seriál)
1976 Van Dyke and Company (TV seriál)
1975 Sammy and Company (TV seriál)

Dokumentární

1994 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration (TV film)

TV pořady

2011 Colin Quinn: Long Story Short (TV pořad)
Talking Funny (TV pořad)
2010 Ricky Gervais: Out of England 2 - The Stand-Up Special (TV pořad)
2009 Jim Jefferies: I Swear to God (TV pořad)
2008 Ricky Gervais: Out of England - The Stand-Up Special (TV pořad)
1998 Mr. Show and the Incredible, Fantastical News Report (TV pořad)
1997 Mr. Vegas All-Night Party Starring Drew Carey (TV pořad)
1996 Mr. Show with Bob and David: Fantastic Newness (TV pořad)
Saturday Night Special (TV pořad)
1995 HBO Comedy Half-Hour (TV pořad)
Mr. Show with Bob and David (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)
Live! From London (TV pořad)
1980 Fridays (TV pořad)
1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1978 Captain and Tennille in Hawaii, The (TV pořad)
1977 The Richard Pryor Show (TV pořad)
The Richard Pryor Special? (TV pořad)
1976 Easy Does It... Starring Frankie Avalon (TV pořad)
The 28th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1973 Don't Call Me Mama Anymore (TV pořad)
The Burns and Schreiber Comedy Hour (TV pořad)
1967 Our Place (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1982 Not Necessarily the News (TV seriál)

TV pořady

1980 Fridays (TV pořad)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace