foto

Claudie Blakley

  • nar. 1974
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Chlapec, který se stane králem
2011 The Night Watch (TV film)
2010 Lennon Naked (TV film)
2006 Fear of Fanny (TV film)
Izolace
Z Londýna do Brightonu
2005 Pýcha a předsudek
Případy inspektora Lynleyho: Nákaza mocí (TV film)
2004 Dirty Filthy Love (TV film)
2003 Ready When You Are Mr. McGill (TV film)
2001 Gosford Park
Lepší společnost
Válečná nevěsta
2000 A Christmas Carol (TV film)
Never Never (TV film)

TV seriály

2020 Flesh and Blood (TV seriál)
2019 Manhunt (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2015 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Balada o midsomerském hrabství (S17E03)
2014 The Driver (TV seriál)
2013 Dům podezřelých (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2011 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (6)
2010 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
další epizody (10)
Slečna Marplová (TV seriál)
Modrá pelargonie (S05E03)
2009 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (11)
Cranford (TV seriál)
August 1844 (S02E01)
2008 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
2007 Cranford (TV seriál)
May 1843 (S01E05)
April 1843 (S01E04)
November 1842 (S01E03)
další epizody (5)
Fallen Angel (TV seriál)
2006 Vital Signs (TV seriál)
2004 He Knew He Was Right (TV seriál)
2002 Ed Stone Is Dead (TV seriál)
2001 Mr Charity (TV seriál)
1998 Playing the Field (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
1996 No Bananas (TV seriál)

Divadelní záznam

2012 The Comedy of Errors (divadelní záznam)
2011 The Cherry Orchard (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2011 Sex mladistvých (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky