foto

Christian Monzon

  • nar. 23.5.1977 (40 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Captured
2015 Dutch Book
2014 American in Hollywood, An
2013 5th Street
2010 Vražedná rychlost
2008 Gideon Falls (TV film)
Učebnice smrti (TV film)
2007 Dance Club: The Movie
2005 Čítárna (TV film)
xXx: Nová dimenze
2003 Honey

TV seriály

2012 Shameless (TV seriál)
Summer Loving (S02E02)
Summertime (S02E01)
2010 Dům loutek (TV seriál)
Epitaf dvě (S02E13)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
2008 Hot Hot Los Angeles (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Správný doktor (S01E10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pomsta (S03E22)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2013 5th Street

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace