foto

Mathias Eysen

  • nar. 1937

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Fucking Berlin
2015 Die Verwandlung
2012 Der Sandmann (TV film)
I Have a Boat (studentský film)
2011 Artisten
Klingenberg
Zázračné děti
2009 Hinter den Dünen (studentský film)
2007 Being_Grossmutter
2004 Styx
1989 Pole Poppenspäler
1985 Big Mäc
1984 Frau ohne Körper und der Projektionist, Die
1983 Satan ist auf Gottes Seite (TV film)
1982 Einer von uns (TV film)
Westen leuchtet, Der
1979 Blauer Himmel, den ich nur ahne (TV film)
1978 Sachrang (TV film)
1977 Angst ist ein zweiter Schatten, Die
Halbe-Halbe
1976 Ein Mann für Mama (TV film)
1975 Kampf um ein Kind (TV film)
1973 Die Sachverständigen
1968 Die Mühle von Sanssouci (TV film)

TV seriály

2016 Vraždy na severu (TV seriál)
Ausgespielt (S04E03)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Spolubydlící (S09E14)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Frau am Fenster (S08E20)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Ein Stich ins Herz (S07E14)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Místo činu (TV seriál)
Die Macht des Schicksals (S18E01)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Ausflug zum Vater (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Dívka na schodech (S13E07)
1981 Frau über vierzig (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
Auf Achse (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Ende der Vorstellung (S10E05)
1978 Ausgerissen! Was nun? (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Das Haus der Krokodile (TV seriál)
Der Anwalt (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Risiko (E27)
1975 Dein gutes Recht (TV seriál)
1973 Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
1970 Ehen vor Gericht (TV seriál)
1967 Kommissar Brahm (TV seriál)

Dokumentární

1979 Ekstase - Der Prozeß gegen die Satansmädchen

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky