foto

Alex Borstein

  • nar. 15.2.1973 (44 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Robot Chicken DC Comics Special 3: Magical Friendship (TV film)
Trable o Vánocích
2014 Robot Chicken DC Comics Special II: Villains in Paradise (TV film)
Všechny cesty vedou do hrobu
2012 Norman a duchové
Robot Chicken: DC Comics Special (TV film)
2010 For Christ's Sake
Vrahouni
2007 Komplic
Thick of It, The (TV film)
2005 Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story (video kompilace)
Zelená je tráva
2004 Billy's Dad Is a Fudge-Packer
Catwoman
Seeing Other People
2003 Italské prázdniny
Santa je úchyl!
2002 Americký Casanova
Showtime
2001 Brown Eyed Girl
2000 Divoké kočky

TV seriály

2017 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Pilot (E01)
Zviřátka (TV seriál)
Pigeons (S02E02)
Griffinovi (TV seriál)
Epizoda 8 (S16E08)
Epizoda 7 (S16E07)
Epizoda 6 (S16E06)
další epizody (8)
2016 Bordertown (TV seriál)
Son of Zorn (TV seriál)
Return of the Drinking Buddy (E08)
2015 Masters of Sex (TV seriál)
Monkey Business (S03E07)
Shameless (TV seriál)
A Night to Remem – Wait, What? (S05E04)
2014 Shameless (TV seriál)
There's the Rub (S04E05)
Strangers on a Train (S04E04)
2013 Život je boj (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Cascading Failures (S03E06)
2011 Shameless (TV seriál)
But at Last Came a Knock (S01E09)
Griffinovi (TV seriál)
Je to past! (S09E18)
2010 Griffinovi (TV seriál)
Family Guy Presents: Something Something Something Dark Side (S08E20)
2009 Cleveland show (TV seriál)
2008 Griffinovi (TV seriál)
Dlouhán Peter (S06E12)
Někdejší život Briana (S06E11)
Zahraj to znovu, Briane (S06E10)
další epizody (5)
2007 Slacker Cats (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Peterova dcera (S06E07)
Padre de familia (S06E06)
Jak Lois zabila Stewieho (S06E05)
další epizody (17)
2006 Griffinovi (TV seriál)
Zamilovaná Meg (S05E08)
Ženský svět podle Petera (S05E07)
Do uší ne! (S05E06)
další epizody (20)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
To Live and Let Diorama (S05E18)
Come Home (S05E12)
Griffinovi (TV seriál)
Otec, syn a svatý Fonz (S04E18)
Zhubni, nebo zhyň (S04E17)
Stewie se nudí (S04E16)
další epizody (18)
2004 Drawn Together (TV seriál)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
A je tu syn (S03E21)
Přátelé (TV seriál)
Seriálový večírek (S09E20)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
V osm hodin v Oáze (S03E05)
Griffinovi (TV seriál)
Jak je nutné míti Weinsteina (S03E22)
Nad dopisy diváků (S03E21)
Cesta do Evropy (S03E20)
další epizody (6)
2001 Robot Chicken (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Vánoční šílenství (S03E16)
Zdatný invalida (S03E15)
Rodokmen Griffinů (S03E14)
další epizody (16)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Lovci jelenů (S01E04)
Zab mě (S01E03)
První den v Chiltonu (S01E02)
další epizody (4)
Griffinovi (TV seriál)
Otec na odpal (S02E21)
Pivní talent (S02E20)
Příběh z první stránky (S02E19)
další epizody (18)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Tě prásk (S02E03)
Svatá sprostoto (S02E02)
Peter, Peter, kaviárovej fotr (S02E01)
další epizody (10)
1996 Power Rangers Zeo (TV seriál)

Dokumentární

2004 Hilary's Roman Adventure

TV pořady

2009 Family Guy Presents: Seth & Alex's Almost Live Comedy Show (TV pořad)
2004 Celebrity Blackjack (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Shameless (TV seriál)
Cascading Failures (S03E06)
2012 Shameless (TV seriál)
Hurricane Monica (S02E09)
A Beautiful Mess (S02E04)
2011 Shameless (TV seriál)
But at Last Came a Knock (S01E09)
Three Boys (S01E05)
2007 Griffinovi (TV seriál)
Ať žije korupce (S05E17)
2006 Griffinovi (TV seriál)
Kdo je můj otec (S04E29)
Tajná aféra (S04E23)
2001 Griffinovi (TV seriál)
Ryba na suchu (S03E10)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace