foto

Alex Borstein

  • nar. 15.2.1973 (45 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Robot Chicken DC Comics Special 3: Magical Friendship (TV film)
Trable o Vánocích
2014 Robot Chicken DC Comics Special II: Villains in Paradise (TV film)
Všechny cesty vedou do hrobu
2012 Norman a duchové
Robot Chicken: DC Comics Special (TV film)
2010 For Christ's Sake
Vrahouni
2007 Komplic
The Thick of It (TV film)
2006 Pidihajzlík
2005 Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story (video kompilace)
Zelená je tráva
2004 Billy's Dad Is a Fudge-Packer
Catwoman
Seeing Other People
2003 Italské prázdniny
Santa je úchyl!
2002 Americký Casanova
Showtime
2001 Brown Eyed Girl
2000 Divoké kočky

TV seriály

2019 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
Griffinovi (TV seriál)
Epizoda 14 (S17E14)
Epizoda 13 (S17E13)
Epizoda 12 (S17E12)
další epizody (5)
2018 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
All Alone (S02E10)
Vote for Kennedy, Vote for Kennedy (S02E09)
Someday... (S02E08)
další epizody (9)
Griffinovi (TV seriál)
Pawtucket Pete (S17E09)
Con Heiress (S17E08)
The Griffin Winter Games (S17E07)
další epizody (17)
2017 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Thank You and Good Night (S01E08)
Put That On Your Plate! (S01E07)
Mrs. X at the Gaslight (S01E06)
další epizody (8)
Zviřátka (TV seriál)
Pigeons. (S02E02)
Griffinovi (TV seriál)
Don't Be a Dickens at Christmas (S16E09)
Crimes and Meg's Demeanor (S16E08)
Petey IV (S16E07)
další epizody (20)
2016 Bordertown (TV seriál)
Viva Coyote (E13)
American Doll (E12)
La Fiesta Noche Show (E11)
další epizody (12)
Zornův syn (TV seriál)
Staré časy (E08)
Griffinovi (TV seriál)
How the Griffin Stole Christmas (S15E09)
Carter and Tricia (S15E08)
High School English (S15E07)
další epizody (20)
2015 Rodinka na kousky (TV seriál)
Ponzi Sex Paris Bounce (S01E06)
Mystérium sexu (TV seriál)
Co jsme udělali opicím (S03E07)
Shameless (TV seriál)
A Night to Remem – Wait, What? (S05E04)
Griffinovi (TV seriál)
A Shot in the Dark (S14E09)
Brokeback Swanson (S14E08)
Hot Pocket-Dial (S14E07)
další epizody (21)
2014 Shameless (TV seriál)
There's the Rub (S04E05)
Strangers on a Train (S04E04)
Griffinovi (TV seriál)
The 2,000-Year-Old Virgin (S13E06)
Turkey Guys (S13E05)
Brian the Closer (S13E04)
další epizody (19)
2013 Život je boj (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Cascading Failures (S03E06)
Griffinovi (TV seriál)
Christmas Guy (S12E08)
Into Harmony's Way (S12E07)
Life of Brian (S12E06)
další epizody (22)
2012 Griffinovi (TV seriál)
Jesus, Mary and Joseph! (S11E08)
Friends Without Benefits (S11E07)
Lois Comes Out of Her Shell (S11E06)
další epizody (22)
2011 Shameless (TV seriál)
But at Last Came a Knock (S01E09)
Cleveland show (TV seriál)
Your Show of Shows (S02E21)
A Short Story and a Tall Tale (S02E13)
Like a Boss (S02E12)
další epizody (4)
Griffinovi (TV seriál)
Do starého železa (S10E09)
Frajer Peter (S10E08)
Amišská lekce (S10E07)
další epizody (20)
2010 Cleveland show (TV seriál)
Murray Christmas (S02E08)
How Cleveland Got His Groove Back (S02E03)
Brown History Month (S01E19)
další epizody (5)
Griffinovi (TV seriál)
Cesta na Severní pól (S09E07)
Brian píše bestseller (S09E06)
Umíš mě uzemnit, Baby (S09E05)
další epizody (18)
2009 Cleveland show (TV seriál)
A Cleveland Brown Christmas (S01E09)
Pilot (S01E01)
Griffinovi (TV seriál)
Business Guy (S08E09)
Dog Gone (S08E08)
Jerome Is the New Black (S08E07)
další epizody (19)
2008 Griffinovi (TV seriál)
Příběhy ze třetí (S07E06)
Nový Brian (S07E05)
Prázdniny bez Stewieho (S07E04)
další epizody (11)
2007 Slacker Cats (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Peterova dcera (S06E07)
Padre de familia (S06E06)
Jak Lois zabila Stewieho (S06E05)
další epizody (17)
2006 Americký táta (TV seriál)
Roger 'n' Me (S02E13)
Griffinovi (TV seriál)
Zamilovaná Meg (S05E08)
Ženský svět podle Petera (S05E07)
Do uší ne! (S05E06)
další epizody (20)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Dědictví po starém Twickhamovi (S05E18)
Návrat domů (S05E12)
Griffinovi (TV seriál)
Otec, syn a svatý Fonz (S04E18)
Zhubni, nebo zhyň (S04E17)
Stewie se nudí (S04E16)
další epizody (18)
2004 Drawn Together (TV seriál)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
A je tu syn (S03E21)
Přátelé (TV seriál)
Seriálový večírek (S09E20)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
V osm hodin v Oáze (S03E05)
Griffinovi (TV seriál)
Jak je nutné míti Weinsteina (S03E22)
Nad dopisy diváků (S03E21)
Cesta do Evropy (S03E20)
další epizody (6)
2001 Griffinovi (TV seriál)
Vánoční šílenství (S03E16)
Zdatný invalida (S03E15)
Rodokmen Griffinů (S03E14)
další epizody (16)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Lovci jelenů (S01E04)
Zab mě (S01E03)
První den v Chiltonu (S01E02)
další epizody (4)
Griffinovi (TV seriál)
Otec na odpal (S02E21)
Pivní talent (S02E20)
Příběh z první stránky (S02E19)
další epizody (18)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Tě prásk (S02E03)
Svatá sprostoto (S02E02)
Peter, Peter, kaviárovej fotr (S02E01)
další epizody (10)
1996 Power Rangers Zeo (TV seriál)

Dokumentární

2004 Hilary's Roman Adventure

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
2009 Family Guy Presents: Seth & Alex's Almost Live Comedy Show (TV pořad)
2004 Celebrity Blackjack (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Shameless (TV seriál)
Cascading Failures (S03E06)
2012 Shameless (TV seriál)
Hurricane Monica (S02E09)
A Beautiful Mess (S02E04)
2011 Shameless (TV seriál)
But at Last Came a Knock (S01E09)
Three Boys (S01E05)
2007 Griffinovi (TV seriál)
Ať žije korupce (S05E17)
2006 Griffinovi (TV seriál)
Kdo je můj otec (S04E29)
Tajná aféra (S04E23)
2001 Griffinovi (TV seriál)
Ryba na suchu (S03E10)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace