foto

Julie Debazac

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ôtez-moi d'un doute
2015 Parisiennes
2013 Dangereuses retrouvailles (TV film)
Essorage
2012 Quand les poules auront des dents (TV film)
2010 Vidocq (TV film)
2009 Les Amants de l'ombre (TV film)
2008 Le monde est petit (TV film)
2006 Beau masque (TV film)
C'est arrivé dans l'escalier (TV film)
Sarah Bernhardt: Une étoile en plein jour (TV film)
Un an
2004 Smrtící řasa (TV film)
2003 Prokletý ostrov (TV film)
Toutes les filles sont folles
Un été de canicule (TV film)
2001 Les déracinés (TV film)
2000 Le Coup du lapin (TV film)
Les Insaisissables
Piège, Le (TV film)
1999 Une journée de merde!
1998 Heurts divers
Spirale, La (TV film)
1997 Dům na útesu (TV film)
Enfant perdu, L' (TV film)
L'Amour dans le désordre (TV film)
Papa est un mirage (TV film)
1996 Dame du cirque, La (TV film)
Un chantage en or (TV film)
1995 Une femme dans mon coeur (TV film)

TV seriály

2019 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 99 (S03E99)
Episode 96 (S03E96)
Episode 94 (S03E94)
další epizody (119)
2018 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 260 (S02E260)
Episode 258 (S02E258)
Episode 257 (S02E257)
další epizody (43)
Caïn (TV seriál)
A revers (S06E02)
2011 Paradise kemp (TV seriál)
Ca décoiffe au camping (S03E01)
2009 Empreintes criminelles (TV seriál)
Enquêtes réservées (TV seriál)
La Voix dans la nuit (S02E02)
2000 Avocats & associés (TV seriál)
Des hommes amoureux (S03E06)
Les Tensions durent (S03E05)
La Preuve par le vide (S03E04)
další epizody (6)
1999 Avocats & associés (TV seriál)
L'Affaire Cindy (S02E06)
Parole d'honneur (S02E05)
Le Prix des sens (S02E04)
další epizody (6)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Le Voisin du dessous (S01E06)
Radiée (S01E05)
Dette mortelle (S01E04)
další epizody (6)
Marseille (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Dokumentární

2017 Sigmaringen, le dernier refuge (TV film)
1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Les grands du rire (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky