foto

Vanessa Morgan

  • nar. 23.3.1992 (27 let)
    Ottawa, Ontario, Kanada

Biografie

Vanessa Morgan Mziray je kanadská herečka. Její otec pochází z východní Afriky a matka ze Skotska. Má starší sestru Celinu, která se proslavila díky reality show. Navštěvovala střední školu Colonel By Secondary School v Ottawě a pokračovala filozofií na Queen's University v Kingstonu v Kanadě. V 7 letech se stala Juniorskou Miss Ameriky. Zpívala národní hymnu na mnoha akcích, jako například na hokejovém zápasu Ottawy Senators.

Její hereckou kariéru započala v roce 2000 ve filmu A Diva's Christmas Carol. Poté si zahrála hlavní roli v sitcomu Poslední novinky, pro který nazpívala píseň. V roce 2010 se objevila ve 3 snímcích: Válka blogerek, Frankie & Alice, Moje chůva upírka a o rok později ve stejnojmenném seriálu. Následně se představila ještě v pár seriálech.

Byla také součástí reality show The amazing Race Canada, které se účastnila se svou sestrou. Roku 2017 byla obsazena do hlavních rolí seriálů Letopisy rodu Shannara jako Lyria a Riverdale jako Toni Topaz.

MichelleW

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pimp
2014 Guilty at 17 (TV film)
2011 Pako mých snů (TV film)
2010 Frankie & Alice
Moje chůva upírka (TV film)
Válka blogerek (TV film)
2000 A Diva's Christmas Carol (TV film)

TV seriály

2019 Riverdale (TV seriál)
Chapter Forty-Nine: Fire Walk with Me (S03E14)
Chapter Forty-Eight: Requiem For A Welterweight (S03E13)
Chapter Forty-Seven: Bizarrodale (S03E12)
další epizody (5)
2018 Riverdale (TV seriál)
Chapter Forty-Three: Outbreak (S03E08)
Chapter Forty: The Great Escape (S03E05)
Chapter Thirty-Nine: The Midnight Club (S03E04)
další epizody (16)
2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter Twenty Two: Silent Night, Deadly Night (S02E09)
Chapter Twenty One: House of the Devil (S02E08)
Chapter Eighteen: When A Stranger Calls (S02E05)
další epizody (5)
Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Amberle (S02E08)
Černý mág (S02E07)
Karmínovci (S02E06)
další epizody (8)
2014 Finding Carter (TV seriál)
Some Assembly Required (TV seriál)
2013 Saving Hope (TV seriál)
Why Waste Time (S02E03)
2011 Farma Rak (TV seriál)
Moje chůva upírka (TV seriál)
2007 Poslední novinky (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 The Amazing Race Canada (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace