foto

Jayne Eastwood

  • nar. 17.12.1946 (70 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dark Star Hollow
The Space Between
2016 All Yours (TV film)
Bruno a Boots: Boj o bazén (TV film)
Moje tlustá řecká svatba 2
The Second Time Around
2015 Last Chance for Christmas (TV film)
No Stranger Than Love
2014 Beethoven's Treasure
Santovo tajemství (TV film)
2013 Cas & Dylan
2012 Luke a jeho příběh
2011 Down the Road Again
Moon Point
Servitude
Vraždy v Lake City (TV film)
12 Dates of Christmas (TV film)
2010 St. Roz
Válka blogerek (TV film)
2009 Naděje přichází o Vánocích (TV film)
Národní Vánoční strom (TV film)
Nora Roberts: Polární záře (TV film)
2008 Coopers' Camera
Hodina života
Roxy Hunter and the Myth of the Mermaid (TV film)
The Echo
2007 Deník zabijáka
Hairspray
Roxy Hunter a záhada mrzutého ducha (TV film)
Sestry čarodějky 2 (TV film)
2006 Dům na Bay Street (TV film)
Great Polar Bear Adventure, The (TV film)
Poprask mezi haraburdím
Rodinný chaos (TV film)
Skinheads
Sněhový dort
Svatební války (TV film)
2005 Tohle u nás neděláme (TV film)
2004 Moss
Nepříčetnost (TV film)
Odvážná holka (TV film)
Starosti starosty
Úsvit mrtvých
25 Years of Skinnamarink (TV film)
2003 In the Family (TV film)
Láskou praštěná
Snow on the Skeleton Key
2002 Chicago
Jen procházka v parku (TV film)
Man Who Saved Christmas, The (TV film)
Moje tlustá řecká svatba
2001 ClubLand (TV film)
Já a mé přízraky (TV film)
Kauza: Dítě (TV film)
Zločinný instinkt: Vraždy zbloudilých duší (TV film)
2000 Balík peněz
1999 Chladnokrevná hra (TV film)
Vraždy podle Jidáše
1997 Joe's Wedding
Stará láska nerezaví
1996 A na Vánoce přišla láska (TV film)
Dangerous Offender: The Marlene Moore Story (TV film)
Kolik váží duše (TV film)
Nepřípustný nátlak (TV film)
1995 Harrison Bergeron (TV film)
1994 Proti své vůli (TV film)
Santa Claus
The Circle Game
1993 Duch Niagary (TV film)
Friends of Gilda (TV film)
1992 Společníci (TV film)
1990 Back to the Beanstalk (TV film)
Stella
1989 Andrea Martin... Together Again (TV film)
Cold Comfort
1988 Bůh žehnej dítěti (TV film)
Candy Mountain
Night Friend
Once Upon a Giant (TV film)
Sbohem, supermámo (TV film)
Zběsilý
1987 Echoes in the Darkness (TV film)
Love at Stake
Osudná štvanice
Really Weird Tales (TV film)
Shades of Love: Indigo Autumn (TV film)
Únos kojence Johna Doea (TV film)
1985 Anna ze Zelených vršků (TV film)
Left Out
Starostliví medvídci
1984 Co jsem našel, to je moje
When We First Met (TV film)
1983 Videodrome
1981 Snowbirds (TV film)
1978 Drying Up the Streets
Tomorrow Never Comes
1977 Smrt ve vzduchu
World of Darkness, The (TV film)
1975 My Pleasure Is My Business
1974 Back to Beulah (TV film)
Deedee (TV film)
1970 Goin' Down the Road

TV seriály

2017 Dino Dana (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
Beneath Her Heart (S05E03)
2016 Soukromé očko (TV seriál)
2014 Working the Engels (TV seriál)
2013 Bomb Girls (TV seriál)
Guests of Honour (S02E04)
2011 Dino Dan: Trek's Adventures (TV seriál)
2010 Babar a Baduova dobrodružství (TV seriál)
Living in Your Car (TV seriál)
Veverka Strašpytel (TV seriál)
2009 The Ron James Show (TV seriál)
2008 Best Ed (TV seriál)
2006 Billable Hours (TV seriál)
2005 Wayside (TV seriál)
2004 Atomic Betty (TV seriál)
Peep and the Big Wide World (TV seriál)
Shields Stories, The (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Můj velký tlustý řecký život (TV seriál)
2001 Endless Grind, The (TV seriál)
2000 For Better or for Worse (TV seriál)
1998 Bob a Margaret (TV seriál)
Noddy (TV seriál)
1997 Riverdale (TV seriál)
1996 Monster by Mistake (TV seriál)
Nekonečný příběh (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1990 Material World (TV seriál)
1988 ALF Tales (TV seriál)
Ramona (TV seriál)
Starting from Scratch (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
1980 Bizarre (TV seriál)
1978 High Hopes (TV seriál)
1976 Ada (TV seriál)
For the Record (TV seriál)
Stay Tuned (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)
1970 That's Show Biz (TV seriál)

Dokumentární

2005 On Screen! (TV seriál)
1981 Arthritis: A Dialogue with Pain
1978 Our Kinda Talk: An Introduction to Margaret Laurence

TV pořady

1983 SCTV Channel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace