foto

Lidija Fedosejeva-Šukšina

  • nar. 25.9.1938 (80 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sex, kofe, sigarety
2006 Park sovětskogo perioda
2001 Večera na chutore bliz Dikaňki (TV film)
1998 Kňaz Jurij Dolgorukij
1997 Šizofrenija
1996 Naučnaja sekcija pilotov
1994 Grafiňa Šeremětěva (TV film)
1993 Ličnaja žizň korolevy
1992 Odna na million
Věrnyj Ruslan (TV film)
1991 Vivat, gardemariny!
1990 Šapka
1989 Ljubov s privilegijami (TV film)
Ně pokidaj... (TV film)
Věčnyj muž
1988 Filial
Klad (TV film)
Pusť ja umru, Gospodi...
1987 Krejcerova sonata
1986 Na zlatom krylce siděli
Po glavnoj ulice s orkestrom
1984 Buket mimozy i drugije cvěty
Zbraně pro Petra Velikého
1983 Gori, gori jasno (TV film)
Karanténa
Vzjatka. Iz bloknota žurnalista V. Cvětkova (TV film)
Талисман
1982 Krasivo žiť ně zapretiš
Preděl želanij
1981 Cikánské štěstí
Drugi igrishch i zabav (TV film)
Čto by ty vybral? (TV film)
Šofjor na odin rejs (TV film)
1980 Junosť Petra
Nemáte ani zdání
Nikudyšnaja (TV film)
Ze života rekreantů
1979 Proč jsi odešla?
1977 Beda
1976 Dolgi naši
Ivan Fjodorovič Šponka i jego ťotuška (TV film)
Klyuch bez prava peredachi
Pozovi meňa v dal světluju
Tryn-trava
1975 Bojovali za vlast
1974 Chceš-li být šťasten
Ptáci nad městem
1973 Červená kalina
1972 Třesky plesky
1971 Dauria
1969 Strannyje ljudi
1964 A jaké je moře?
1959 Svěrstnicy
1957 K Čjornomu morju
1955 Dva kapitáni
Maxim Perepelica

TV seriály

2018 McMafia (TV seriál)
2014 Linija Marty (TV seriál)
2008 Načať snačala. Marta (TV seriál)
2004 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Eta gorkaja sladkaja mesť (S02E02)
2003 Rusové v Los Angeles (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)
1988 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Bez noža i kastěta (E21)
1987 Ballada o Januszku (TV seriál)
1984 Mjortvyje duši (TV seriál)
1979 Maleňkije tragedii (TV seriál)
1977 12 stuljev (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace