foto

Tuukka Leijavuori

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Veljeni vartija
2017 Neznámý voják
2015 Night Goes Long

TV seriály

2019 Aktivistit (TV seriál)
Primus (E02)
2018 Karppi (TV seriál)
Alku (S01E12)
Tuntematon sotilas (TV seriál)
Hyväntahtoinen aurinko (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace