foto

Yeon-joo Jeong

  • nar. 13.2.1990 (31 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Neujyeoreum
Tamjeong 2
2017 Agiwana
Ai kaen seupikeu
2015 Aelliseu : wondeolaendeueseo on sonyeon
Oneul yeonghwa
Sseshibong
2014 Riteonmaechi
2011 Son-nim

TV seriály

2020 Poreseuteu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Nainrum (TV seriál)
2017 Hoisareul guanduneun choigoeui sungan (TV seriál)
2016 Gonghang ganeun gil (TV seriál)
2015 Choinsidae (TV seriál)
Daeseneun baekhap (TV seriál)
2014 Manyeoeui yeonae (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Seonamyeogo tamjungdan (TV seriál)
2013 Ahpeurikaeseo salahnamneun beob (TV seriál)
Orora gongjoo (TV seriál)
2012 Byeoldo daldo ddajoolge (TV seriál)
Hakgyo 2013 (TV seriál)
Neol gieokhae (TV seriál)
2011 Deurim hai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky