foto

Tomáš Nikel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Ruská zavařenina (divadelní záznam)

Dokumentární

2018 Druhá republika (TV film)
Grygar
2015 Moje soukromá válka (TV seriál)
Rodičem poslepu (E03)
2013 Moje Colours (TV film)
2010 Banderovci (TV film)

TV pořady

2013 Krása pomoci (TV pořad)
2010 Intolerance (TV pořad)
Kde bydlely princezny (TV pořad)
2008 Chalupa je hra (TV pořad)
2004 Bydlení je hra (TV pořad)
2000 Pod pokličkou (TV pořad)
1993 Ta naše povaha česká (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace