foto

Kathleen Kinmont

  • nar. 3.2.1965 (55 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tato americká herečka, známá především z akčních filmů se narodila 3. února 1965 v Los Angeles. Je bývalou manželkou akční hvězdy Lorenzo Lamase. Byla za něho provdána v letech 1989 až 1993. Zůstali však nadále dobrými přáteli. Je nevlastní matkou Lorenzových tří dětí – A. J. Lamase, Shayne Lamase a Paton Ashbrook. Společně si zahráli ve spoustě akčních filmů jako například GLADIÁTOR COP, C.I.A.: KRYCÍ JMÉNO ALEXA, C.I.A.: KRYCÍ JMÉNO ALEXA 2. nebo v seriálu ODPADLÍK. Celým jménem se jmenuje Kathleen Kinmont Smith. Ovládá bojová umění.

Jejím druhým manželem byl herec Jere Burns. Byla za něho provdána v letech 1997 až 1999. Toto manželství se také rozpadlo. Je známa především z akčních filmů a horrorů. Svůj první film natočila v roce 1984. Jednalo se o komedii HARDBODIES. Z horrorů, ve kterých si zahrála je zřejmě nejznámější HALLOWEEN 4: NÁVRAT MICHAELA MYERSE. Hostovala v seriálu POBŘEŽNÍ HLÍDKA.

Josef "videofil" Novák

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Merry Christmas Match (TV film)
Ernesto's Manifesto
2018 Hříšné pohledy (TV film)
2011 Monsterpiece Theatre Volume 1
2008 Prank
2002 Odhalený svědek
Psychotic
2001 Gangland
1998 Safety Patrol (TV film)
1997 Cizinec
The Corporate Ladder
1996 Dead of Night
Punctul zero
To je náš hit!
1995 Stormswept
Texas Payback
1994 Poslední kolo
1993 C.I.A.: Krycí jméno Alexa 2
Renegát (TV film)
1992 C.I.A. Krycí jméno: Alexa
Komando andělů
Poslední srážka
1991 Noc bojovníka
Pojídač hadů 2: Msta
Umění umírat
1990 Nevěsta Re-Animatora
1989 Midnight
Roller Blade Warriors: Taken by Force
Rush Week
1988 Halloween 4: Návrat Michaela Myerse
1987 She Wolves of the Wasteland
Vítězové berou vše
Za cenu života
1985 Americká zmrzlina
1984 Krásná těla

TV seriály

1998 Na život a na smrt (TV seriál)
1996 Odpadlík (TV seriál)
Rio Reno (S04E16)
Doma je doma (S04E12)
1995 Odpadlík (TV seriál)
Jinde a v jiné době (S04E10)
Nejžádanější muž (S04E04)
Svatba před hlavněmi (S04E01)
další epizody (9)
1994 Odpadlík (TV seriál)
Vzrušující lov (S03E10)
Pláž samý sval (S03E08)
Rodeo zlodějů (S03E07)
další epizody (15)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Ten, kdo mě hlídá na pláži (S05E07)
1993 Odpadlík (TV seriál)
Věc cti (S02E11)
Řidič (S02E09)
Bonnie a Claire (S02E08)
další epizody (22)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Talisman (S01E09)
Odplata (S01E08)
Bouře (S01E07)
další epizody (8)
1984 Santa Barbara (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)