foto

Padma Lakshmi

  • nar. 1.9.1970 (48 let)
    Madrás (Čennaj), Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Padma Lakshmi Parvati sa narodila 1.9.1970 v Indii, v meste Chennai. Študovala Workman High School, v meste priemyslu Kalifornia. V roku 1992 absolvovala Clark University vo Worcesteri, Massachusetts, kde aj získala bakalársky titul s vyznamenaním, v oblasti divadelných umení. Hovorí anglicky, tamilsky, hindsky, taliansky a španielsky. Je autorkou kuchárskych kníh, herečkou, modelkou a hosťuje tiež v TV reláciách. Jej kniha Easy Exotic vyhrala v roku 1999 ocenenie Gourmand World Cookbook Award.

tommmy89

Herecká filmografie

Filmy

2006 Desatero přikázání (TV film)
Richard Sharpe - Nebezpečné poslání (TV film)
2005 Královna koření
2003 Boom
2001 Stát se hvězdou

TV seriály

2017 Rodinka na kousky (TV seriál)
Meal Potty Cart Middle (S03E05)
2013 Griffinovi (TV seriál)
12 and a Half Angry Men (S11E16)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Řešitelé problémů (S04E05)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Cenný náklad (S02E11)
1999 Piráti (TV seriál)
1998 Figlio di Sandokan, Il (TV seriál)
1997 Linda e il brigadiere (TV seriál)

Dokumentární

2018 American Mirror - Intimations of Immortality
2017 Stand for Rights (TV film)
2001 Gastronomický kaleidoskop Planet Food (TV seriál)
1995 Unzipped

TV pořady

2018 2018 Primetime Creative Arts Emmy Awards (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
2011 Rocco's Dinner Party (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)
2006 Top Chef (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace