foto

Terry Serpico

  • nar. 27.6.1964 (52 let)
    Fort Sill, Lawton, Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Očista: Volební rok
Pátá vlna
2012 Expresní zásilka
Muž na hraně
2011 Montauk
2010 Angel Camouflaged
2009 Muži, co zírají na kozy
2008 New Twenty, The
Oprávněné vraždy
2007 Michael Clayton
2006 Dokažte mi vinu
Po stopách 11. září (TV film)
Skrytá identita
2005 Tlumočnice
2004 Rota K
2001 Amy a Isabela (TV film)
Hannibal
Laguna
2000 Frekvence
Homicide: The Movie (TV film)
1999 Náhodné setkání
Počítání mrtvých
Samé trable (TV film)
1997 Krycí jméno Donnie Brasco
Peacemaker
Země policajtů
1995 Smrtící systém

TV seriály

2017 Designated Survivor (TV seriál)
Bombshell (S01E20)
Lazarus (S01E18)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Roll Over (E08)
Lieutenant Bernhardt (E07)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2015 Jak prosté (TV seriál)
Pod kůží (S03E21)
Limitless (TV seriál)
The Inspectors (TV seriál)
TURN (TV seriál)
Men of Blood (S02E04)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nedořešený případ (S04E13)
2013 Carrie Diaries, The (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Prisoner's Dilemma (S02E12)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
The Contingency (S02E01)
Okrsek 22 (TV seriál)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
2009 Kings (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
100 Centre Street (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Oz (TV seriál)
Losing Your Appeal (S02E04)
1997 Oz (TV seriál)
A Game of Checkers (S01E08)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 The Inspectors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace