foto

Terry Serpico

  • nar. 27.6.1964 (54 let)
    Fort Sill, Lawton, Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mine 9
2016 Očista: Volební rok
Pátá vlna
2012 Expresní zásilka
Muž na hraně
2011 Montauk
2010 Angel Camouflaged
2009 Muži, co zírají na kozy
2008 New Twenty, The
Oprávněné vraždy
2007 Michael Clayton
2006 Dokažte mi vinu
Po stopách 11. září (TV film)
Skrytá identita
2005 Tlumočnice
2004 Rota K
2001 Amy a Isabela (TV film)
Hannibal
Laguna
2000 Frekvence
Homicide: The Movie (TV film)
1999 Náhodné setkání
Počítání mrtvých
Samé trable (TV film)
1997 Krycí jméno Donnie Brasco
Peacemaker
Země policajtů
1995 Smrtící systém

TV seriály

2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 436 (S02E05)
MacGyver (TV seriál)
Bravo Lead + Loyalty + Friendship (S03E02)
2017 Mr. Mercedes (TV seriál)
People in the Rain (S01E06)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Battle at the Binary Stars (S01E02)
The Vulcan Hello (S01E01)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Sting of the Tail (S02E02)
Bombshell (S01E20)
Lazarus (S01E18)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Roll Over (S01E08)
Lieutenant Bernhardt (S01E07)
2016 Všemocný (TV seriál)
Zastav mě, než Tě znovu obejmu (E13)
2015 The Inspectors (TV seriál)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Muži krve (S02E04)
Jak prosté (TV seriál)
Pod kůží (S03E21)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nedořešený případ (S04E13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Fatal (S09E22)
2013 The Carrie Diaries (TV seriál)
Lie with Me (S01E02)
Lovci zločinců (TV seriál)
Kdo je kdo (S02E12)
Vzpomínky (TV seriál)
Incognito (S02E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vojenská spravedlnost (S15E08)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Záložní plán (S02E01)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Ohnisko požáru (S02E05)
2010 Zachraň mě (TV seriál)
Blackout (S06E05)
Change (S06E02)
Legacy (S06E01)
2009 Kings (TV seriál)
Chapter One (E09)
V těle boubelky (TV seriál)
Army Wives (TV seriál)
Moving Out (S03E03)
About Face (S03E02)
Best Laid Plans (S03E01)
Zachraň mě (TV seriál)
Drink (S05E22)
Jump (S05E21)
Carrot (S05E18)
další epizody (7)
2008 Army Wives (TV seriál)
Last Minute Changes (S02E19)
Departures, Arrivals (S02E18)
All in the Family (S02E17)
další epizody (14)
2007 Army Wives (TV seriál)
Goodbye Stranger (S01E13)
Truth and Consequences (S01E11)
Dirty Laundry (S01E10)
další epizody (9)
Zachraň mě (TV seriál)
Keefe (S04E12)
Cycle (S04E11)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Gerily v mlze (S06E11)
2006 Unesený (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Devil (S03E01)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Voicemail (S02E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Kořist (S06E13)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ta sladká příchuť pomsty (S03E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rotten (S04E13)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Patriot (S12E24)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Oběť bez tváře (S01E06)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
This Band of Brothers (S01E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Closure (S01E10)
Právo a pořádek (TV seriál)
Dissonance (S11E03)
1998 Oz (TV seriál)
Losing Your Appeal (S02E04)
1997 Oz (TV seriál)
A Game of Checkers (S01E08)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 The Inspectors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace