foto

Kevin Sargent

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Ratburger (TV film)
2012 We'll Take Manhattan (TV film)
2010 Válka Joea Maddisona (TV film)
2009 Last Days of Lehman Brothers, The (TV film)
2007 Baletní střevíčky (TV film)
Saddam's Tribe (TV film)
2006 Aftersun (TV film)
2004 Padělatelé
2001 Druhá míza
1999 Killing Joe
1997 Wet and Dry

TV seriály

2016 Tina and Bobby (TV seriál)
2015 Ordinary Lies (TV seriál)
2014 Mapp and Lucia (TV seriál)
Nesprávní chlápci (TV seriál)
Action Mans/Wise Mans (S02E02)
X-Mans/White Mans (S02E01)
2013 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Running Mans (S01E06)
Wanted Mans (S01E05)
Inside Mans (S01E04)
další epizody (6)
2012 The Hour (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2008 Honest (TV seriál)
2007 Lilies (TV seriál)
2005 ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Canterburské povídky (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Druhá míza

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace