foto

Masasa Moyo

  • nar. London, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mladí Titáni: Jidášova smlouva
2014 Letadla 2: Hasiči a záchranáři
2013 Holla II
2012 Noah
2009 Andělé a démoni
2007 Doktor Strange
2006 Zvědavý George
2004 Full Clip
Rodinka na tripu
Team America: Světovej policajt
Woman Thou Art Loosed
2003 Paříž
2002 Nosferatu L.A. '02
2001 Přichází království nebeské
Veselé Vánoce, Santa Clausi (TV film)

TV seriály

2010 Young Justice (TV seriál)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)
Slacker Cats (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
2004 Fatherhood (TV seriál)
Higglytown Heroes (TV seriál)
Phil of the Future (TV seriál)
W.I.T.C.H. (TV seriál)
2003 Whose Wedding is it Anyway? (TV seriál)
2002 Pětka statečných (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
Muži, ženy a psi (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
1999 webRIOT (TV seriál)
1998 Celebrity Deathmatch (TV seriál)

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace