foto

Gerthard Haase-Hindenberg

  • nar. 14.5.1953 (66 let)
    Schweinfurt, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bornholmská ulice (TV film)
2008 Valkýra
2003 Pohádka mého života (TV film)
2002 Souboj o vše (TV film)
1996 Linka smrti
Weibsbilder
Zwei Tage grau
1994 Schatten des Schreibers, Der
1993 Sonnengöttin, Die
1984 Schwarz-Rot-Gold - Blauer Dunst (TV film)

TV seriály

2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1998 Král ze St. Pauli (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2014 Bornholmská ulice (TV film) - kniha

TV seriály

1998 Streit um Drei (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace