foto

Daniel Sus

  • nar. 4.8.1976 (44 let)
    Stuttgart, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Nimm du ihn (TV film)
2017 Anne und der König von Dresden (TV film)
La Holandesa
2015 Tatort - Borowski und der Himmel über Kiel (TV film)
2014 Bornholmská ulice (TV film)
2013 Und morgen mittag bin ich tot
2012 Věž (TV film)
2011 Swieta krowa
2010 Po letech
Vyznání víry
2008 Listopadové dítě
2005 Tantalus (studentský film)
2004 Welcome to Estonia (studentský film)

TV seriály

2013 Christine. Perfekt war gestern! (TV seriál)
Kleine Abenteuer (E02)
Die neue Christine (E01)

Dokumentární

2019 Was kostet die Welt

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky