foto

Muriel Kirkland

  • nar. 19.8.1903
    Yonkers, New York, USA
  • zem. 26.9.1971 (68 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1961 The Heiress (TV film)
1952 Mrs. Thanksgiving (TV film)
1935 Love Is Never Blind
1934 Nana
Občánku, co teď?
The White Parade
1933 Cocktail Hour
Fast Workers
Muž, kterého si přeji
Secret of the Blue Room
To the Last Man

TV seriály

1965 The Nurses (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace