foto

Ann Russo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Solver
2017 Confessions of a Teenage Jesus Jerk
2014 Captain America: Návrat prvního Avengera
2013 G.B.F.
2009 Donkey Punch
2002 Bombakšeft
1999 Ďábelská hra
1998 Pariah
1997 Tři muži v Las Vegas
Zbraň davového šílenství (TV film)
1994 A Friend of Dorothy

TV seriály

2012 Glee (TV seriál)
Velký bratr (S03E15)
2011 Private Practice (TV seriál)
If You Don't Know Me by Now (S04E11)
2008 Chirurgové (TV seriál)
Bázliví hrdinové (S05E04)
2004 LAX (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace