foto

Kestie Morassi

  • nar. Adelaide, South Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 The Wedding Party
Vina
2009 Birthday
2008 Cedulky
2005 Illustrated Family Doctor, The
Wolf Creek
2004 Josh Jarman
Strange Bedfellows
Thunderstruck
2003 Propad do temnot
Travelling Light
2002 Merchant of Fairness, The
Rváči

TV seriály

2010 Offspring (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
Kiss Me Kat (S02E01)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
Team Purana (S01E13)
Best Laid Plans (S01E12)
Barbarians at the Gate (S01E11)
další epizody (5)
2007 Satisfakce (TV seriál)

Dokumentární

1999 Inside Film Awards (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace