foto

Lee Whitlock

  • nar. 17.4.1968 (50 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rise of the Footsoldier 3
2015 D is for Detroit
2013 Complicity
Jack a obři
2012 Comes a Bright Day
Ill Manors
Inspektor Regan
2011 Divoký Bill
2008 Beyond the Rave
He Kills Coppers (TV film)
Love Me Still
2007 Kasandřin sen
Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street
2006 Ghostboat (TV film)
Hlavní podezřelý: Poslední případ (TV film)
2005 Bloodlines (TV film)
2000 Command Approved
1994 Nakupování
1991 V podezření
1987 Wish You Were Here
1986 Best Years of Your Life, The (TV film)
1982 The Merry Wives of Windsor (TV film)

TV seriály

2012 Konec přehlídky (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 McCallum (TV seriál)
1994 99-1 (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
1992 Get Back (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
1989 Tulák Charlie Chaplin (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Hold the Back Page (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1982 Emery Presents: Legacy of Murder (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace