foto

Isis Mussenden

  • nar. 22.5.1959 (61 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 On the Basis of Sex
2015 Down Dog (TV film)
Otcové a dcery
2013 Wolverine
2010 Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka
2009 Stáhni mě do pekla
2008 Letopisy Narnie: Princ Kaspian
2006 10 položek a méně
2005 Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
Zábavný společník
2004 Hříšný tanec 2
Překročit všechna pravidla
Příběh z Washingtonu (TV film)
Shrek 2
2001 Ball & Chain (TV film)
Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
Shrek
2000 Americké psycho
Nejpevnější pouto
Třináct dní
1999 Astronautova žena
1998 Krippendorfův kmen
Lež má krátké nohy
Lásky z L.A.
1997 Rozpoutané peklo
1996 Albino Alligator
Denní světlo
1995 Černá klec
1994 Sleep with Me
Ztracený syn (TV film)
Ztracený syn 3 (TV film)
Ztracený syn 4 (TV film)
1993 Matiné
Těla v klidu a v pohybu
Vražedný computer
1992 Berušky
Claude
Druhá šance
Soukromá záležitost (TV film)
1991 Tehdy v Memphisu (TV film)
1990 Bolest a vítězství (TV film)
1989 Powwow Highway
Shocker
Taken Away (TV film)
1988 The Blue Iguana
1987 Allnighter, The

TV seriály

2020 The Wheel of Time (TV seriál)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Mystérium sexu (TV seriál)
Noc a den (S04E09)
Topeka (S04E08)
K mojí duši most (S04E07)
další epizody (8)
2011 The Playboy Club (TV seriál)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Denní světlo

Dokumentární

2004 The Tech of Shrek 2

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky