foto

Ji-seong Eom

  • nar. 26.5.2003 (15 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Beomjoidosi
Útěk z Hašimy
2015 Akui yeondaegi
Bogosipda
Sado
2014 Kundo: Čas pomsty
Óda na mého otce
2013 Mina moonbanggoo
Soombakkokjil
2012 Vyšinutí
2011 Dogani
Jeokgwaeui dongchim

TV seriály

2018 Keuroseu (TV seriál)
2012 Dakteo Jin (TV seriál)
Dolongnyong dosawa geulimja jojagdan (TV seriál)
2010 Bolsurok aegyomanjeom (TV seriál)
2009 Hieoro (TV seriál)
Hon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace