foto

Filip Březina

  • nar. 1995
    Ostrava, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zlatý podraz
2017 Zahradnictví: Dezertér
Zahradnictví: Nápadník
Špunti na vodě
2016 Jak blízko tomu jsem (studentský film)
2015 Vybíjená

TV seriály

2018 Hasičárna Telecí (TV seriál)
Výjezd (E06)
Kontrola (E05)
Lávka (E04)
další epizody (5)
2017 Specialisté (TV seriál)
Šmírák (S02E10)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Nelidskost (S02E06)
2011 4teens (TV seriál)
Byla to soda (E07)
Ples (E06)
Lyžák (E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Milovala celou rodinu (S02E06)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace