foto

Filip Březina

  • nar. 19.3.1995 (25 let)
    Ostrava, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Zátopek
2020 Anatomie zrady (TV film)
Erhart
2019 Tuláci (studentský film)
2018 Hasičárna Telecí (TV film)
Pepa
Zlatý podraz
2017 Teď nebo nikdy
Zahradnictví: Dezertér
Zahradnictví: Nápadník
Špunti na vodě
2016 Jak blízko tomu jsem (studentský film)
2015 Vybíjená

TV seriály

2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 2 (E02)
Dáma a Král (TV seriál)
Jak básníci přicházejí o život (S04E03)
2018 Hasičárna Telecí (TV seriál)
Požární útok (E08)
Vedro (E07)
Výjezd (E06)
další epizody (7)
Specialisté (TV seriál)
Žádostivost (S03E14)
2017 Specialisté (TV seriál)
Šmírák (S02E10)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Nelidskost (S02E06)
2011 4teens (TV seriál)
Byla to soda (E07)
Ples (E06)
Lyžák (E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Milovala celou rodinu (S02E06)

Divadelní záznam

2019 Žranice (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2019 26. Český lev (TV pořad)

Fanoušci tvůrce